Reportáž z Golfového turnaje AKUTNĚ.CZ Open 2020

Příznivci portálu AKUTNĚ.CZ se opět sešli v Golf Resortu Austerlitz ve Slavkově u Brna při příležitosti Golfového turnaje AKUTNĚ.CZ Open 2020.  Letošní turnaj se konal při magickém datu 10. 10. 2020 a jistě měl své kouzlo. Slavkovský green a jeho okolí nabízelo v podzimním slunci krásné výhledy a odpočinek od starostí všedních dnů.

Počasí bylo nakloněno i letos a možná i díky tomu se letos účastnilo rekordních 74 hráčů turnaje. Bouřkové mraky se přihnaly až ve večerních hodinách, kdy už turnaj znal své vítěze. Soutěžní kategorie byly rozděleny dle aktuálního HCP. Hrací systém: 18 jamek, Stableford s vyrovnáním a úpravou HCP. Hráči se mohli zúčastnit vložených soutěží Longest Drive a Nearest to Pin. Stejně jako loni se startovalo systémem Cannon Start.  Výtěžek z benefičního turnaje byl i letos věnován Nadačnímu fondu AKUTNĚ.CZ.

       

Benefiční turnaj  AKUTNĚ.CZ se letos i navzdory mlhavému rannímu počasí tešil z dobré účasti. V 9:30 turnaj již tradičně zahájil prof. Štourač krátkým proslovem, ve kterém poděkoval všem partnerům a příznivcům a popřál účastníkům příjemný golfový zážitek. V 10:00 se turnaj započal. Na 14. jamce na účastníky turnaje čekalo občerstvení v podobě domácích pomazánek, chutných zákusků a také ochutnávka rumů a doutníků v režii RumMe. V mezičase se našim nejmladším hráčům a začátečníkům věnovali zkušení trenéři golfové akademie, kteří je obeznámili se správnou technikou odpalu a patování na greenu. Celkem prošlo ten den golfovou akademií 36 dospělých a 10 dětských nadějných budoucích golfistů.  Odpoledne si mohli účastníci akademie otestovat nabyté dovednosti na hřišti v nedalekém zámeckém parku. 

Generálním partner turnaje:

Platinoví partneři AKUTNĚ.CZ:

         

Letošními vítězi jsou: 

Texas Scramble turnaj: tým 5 hůlek ve složení: Richard Hůlek, Radek Navrátil, Ivo Křikava, Lucie Křikavová, Emilka Křikavová

Partner Texas Scramble turnaje:

Partner golfové akademie:

Kategorie 36,1 - 54:

1. Počepický Martin  59 STB

2. Štourač František  55 STB

3. Jančíková Barbora  49 STB

4. - 6. Moravec Filip, Havlišta Roman, Jonášek Martin

Partner kategorie:

Kategorie 18,1 - 36,0:

1. Mičánek Tomáš 41 STB

2. Kameník Petr  40 STB

3. Komárek Jan 38 STB

4. - 6.   Pánek Jiří, Janský Tomáš, Janíček Miroslav

Partner kategorie:

Kategorie 0 - 18:

1. Mikulík Robert   43 STB

2.Malecká Jana 40 STB

3. Peterka Jiří  39 STB

4. - 6. Kazár Tomáš, Filipenský Petr, Pavlík Martin

Partner kategorie:

 

Nearest to Pin:

Malecký David  193 cm

Partner Nearest to the Pin:

 

Longest drive muži:

Kazár Tomáš

Longest drive ženy:

Šašincová Lucie

Partneři Longest drive:

     

BRUTTO:

muži: Kazár Tomáš 75 ran

ženy: Malecká Jana 85 ran

Partneři BRUTTO:

     

Partner občerstvení na 14. jamce:

Degustace rumů a doutníků:

Partner 13. narozenin:

Děkujeme všem sponzorům a organizátorům, bez kterých by se turnaj nemohl uskutečnit. Nejen díky krásnému počasí, ale i nadšení účastníků byl letošní ročník opravdu povedený. Tešíme se na viděnou příští rok na benefičním turnaji AKUTNĚ.CZ. 


19. 10. 2020 ... sejdeme se ve Slavkově...9.10.2021
golf
AKUTNĚ.CZ
Zpět