Projekt ASAP-C: dotazník na podávání kortikoidů u pacientů s COVID-19

Pod záštitou České společnosti intenzivní medicíny (ČSIM), České společnosti anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny (ČSARIM), Sekcí mladých anesteziologů a intenzivistů ČSARIM a ve spolupráci s portálem AKUTNĚ.CZ  se na Vás dovolujeme v rámci projektu ASAP-C obrátit s prosbou o vyplnění krátkého dotazníku, který se týká praxe  podávání kortikoidů u pacientů s COVID-19.

 https://forms.gle/5bQurXPGpn5UCwPp7

Jsme si vědomi toho, že se na vás obracíme v této mimořádné době, kdy jsme jako zdravotníci a většinou přímí účastníci poskytování intenzivní péče pacientům s COVID-19 maximálně fyzicky i psychicky vytíženi. Jsme ale veskrze přesvědčeni, že se jedná o téma, které je vysoce aktuální a popsat reálnou klinickou praxi v této oblasti bude nejen nesmírně zajímavé, ale může mít reálný dopad i na další edukační a výzkumné aktivity.

Dotazník naleznete na tomto odkazu: https://forms.gle/5bQurXPGpn5UCwPp7.

Jedná se o 14 krátkých otázek, jejichž vyplnění nezabere delší čas.

Dotazník je plně anonymní a pokud budete chtít získat výsledky šetření, napište prosím na email (malaska.jan@fnbrno.cz), po vyhodnocení Vám budou výsledky i publikační výstup zaslán. Stejně tak neváhejte prosím kontaktovat na výše uvedený mail hlavního řešitele v případě jakýchkoli dotazů.

Vážené kolegyně a kolegové, velice si vážíme Vaší spolupráce a děkujeme za Váš čas věnovaný tomuto projektu. 

S přáním pevného zdraví, děkují za autorský tým:

MUDr. Jan Maláska, Ph.D., EDIC (hlavní řešitel projektu, email: malaska.jan@fnbrno.cz)

MUDr. Jan Stašek, EDIC

prof. MUDr. Petr Štourač, Ph.D.

doc. MUDr. Jozef Klučka, Ph.D.

doc. MUDr. František Duška, Ph.D., AFICM, EDIC

 

Registrace: ClinicalTrials.gov Identifier: NCT04648410


15. 2. 2021
Zpět