SIM Travel Grant v roce 2024

I v roce 2024 Nadační fond AKUTNĚ.CZ podporuje zájemce o vzdělávání formou simulačních kurzů, zaměřených na kritické stavy. 

Podmínky grantu

Letos jsme již podpořili 7 žádostÍ

MUDr. Zuzana Kurzová, účast na kurzu European Paediatric Advanced Life Support, Simulační centrum MU, Brno 

Počátkem letošního roku jsem se díky NF AKUTNĚ.CZ - SIM Travel Grantu zúčastnila simulačínho kurzu EPALS (European Paediatric Advanced Life Support). Kurz zcela naplnil má očekávání. Učení způsobem hands-on a simulační medicíny mně osobně velmi vyhovuje. Lépe si utříbím a osvojím danou problematiku. K příjemnému absolvování dvoudenního kurzu přispěli zejména zkušení a velmi vstřícní instruktoři a hezké prostředí Simulačního centra SIMU v Brně. Kurzy ERC jsou velmi dobře koncipované a doporučuji je všem, kteří se chtějí v oblasti resuscitace vzdělávat a dále rozvíjet. Velice děkuji AKUTNĚ.CZ za tuto příležitost.

MUDr. Erika Jamrichová, účast na kurzu European Paediatric Advanced Life Support, Simulační centrum MU, Brno 

Ve dnech 15. a 16.01.2024 jsem se aktivně zůčastnila kurzu European Pediatric Advanced Life Support. Simulační medicínu jsem si vyzkoušela již ve více kurzech, i proto jsem měla vysoké očekávání. Zkušení lektoři nás převedli více než desítkou simulací, v některých jsem byla team leader, jinde pomocník team leadra a také pozorovatel. Všechny formy účasti byly pro mne obrovským profesním přínosem a díky debriefingu i lepším poznáním sebe a svých silných i slabých stránek, na které se musím víc soustředit. Přinosem byl i vlastní mentor, se kterým byl prostor probrat některé dotazy soukromě. Kurz byl náročný, ale moje očekávání rozhodně naplnil a již teď vybírám na SIMU další.

MUDr. Roman Mádle, účast na kurzu ALS Provider, Hradec Králové 

MUDr. Markéta Wittková, účast na kurzu Anestezie a kritické stavy u dětí, Simulační centrum MU, Brno 

Martin Bartoš, účast na International Trauma School of Ljubljana 2024, Slovinsko

MUDr. Alena Pechková, účast na kurzu ALS Provider, Hradec Králové  

Martin Dočekal, účast na International Trauma School of Ljubljana 2024, Slovinsko


11. 3. 2024 ...sejdeme se na simulačním kurzu...
nadační fond
SIM Travel Grant
simulační medicína
Zpět